the other song

International Academy of Advanced Homeopathy

Viziunea noastră

HOMEOPATIA

„Homeopatia care schimbă vieți”

Homeopatia așa cum se învăță la academie.

Academia este o zonă de convergență pentru cele mai strălucite figuri ale homeopatiei. Cunoștințele și experiența lor, dublate de o excelentă practică clinică vor crea o atmosferă propice învățării pe parcursul sesiunilor de tutoriat individual.

Academia vă îmbunătățește competențele de homeopatie și vă face martori la cele mai recente inovații în domeniu. Atmosfera de la cursuri vă face să gândiți altfel, să aveți o viziune nouă când studiați un caz.

La The Other Song veți avea șansa să studiați și să fiți părtași la gândirea fondatorului Metodei Senzației, Dr. Rajan Sankaran, precum și a unora dintre practicienii de frunte din acest domeniu.

METODA SENZAȚIEI

„O metodă avangardistă”

Adânc înlăuntrul nostru se află o energie specifică și unică, ea ne definește starea de a fi. Ea definește felul în care percepem și reacționăm la lumea înconjurătoare și formează o parte importantă a individualității noastre. Această energie se numește „celălalt cântec”. „Celălalt cântec” reflectă esența unei substanțe care aparține regnului animal, vegetal sau mineral din natură.

Această esență sau energie devine o sursă de stres, conflict și / sau lipsa stării de bine din noi. Boala sau starea de rău este exprimată printr-o sumedenie de simptome fizice, însă ele sunt doar o manifestare externă a unui dezechilibru intern cauzat de „celălalt cântec”.

Homeopatia așa cum se practică la Academie își propune să caute dincolo de simptomele fizice. Ea sondează străfundurile ființei umane, recunoaște „celălalt cântec” și corectează dezechilibrul interior profund. În acest fel, tratamentul oferit la Academie este în același timp holistic și individualizat.

Odată identificat și tratat „celălalt cântec”, persoana se simte descătușată de rutina care îi domina viața. Corpul și spiritul își recapătă sănătatea și echilibrul, iar individul își găsește din nou armonia deplină cu sinele lui adevărat.

Conceput de o echipă de doctori de la Academie, procesul de recunoaștere a „celuilalt cântec”, de găsire a remediului adecvat care rezonează cu pacientul, și de întoarcere la starea de sănătate și armonie interioară poartă numele de Metoda Senzației.

Metoda Senzației este conceptul de ultimă oră în tratamentul, educația și cercetarea homeopată care se desfășoară la Academie, și este utilizată acum în toată lumea cu resultate promițătoare.