the other song

International Academy of Advanced Homeopathy

Returul produselor

Termenul de returnare al produselor achiziționate este de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului, conform legislației în vigoare.
În acest sens, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului.
Regula de mai sus se va aplica numai în cazul în care produsele sunt într-o stare perfectă precum cea în care au fost livrate, fără urme ale utilizării, cu etichetele originale și în ambalajul original, cu toate documentele care l-au insoțit și dovada achiziției (copia facturii).
Cu toate acestea, conform O.G. nr. 130/2000 art. 10 lit. c, ne rezervăm dreptul de a refuza returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Pașii care trebuie urmați pentru returnare:
1. Inștiințarea comerciantului, prin telefon sau e-mail despre dorința de returnare a produsului în termen de 10 zile lucrătoare de la primire.
2. Expedierea-retur a produsului în termenul de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului prin intermediul Poștei Române.
3. Vă rugăm ca in momentul expedierii, să aveți grijă la:
– Atașarea obligatorie a facturii (copie) și certificatului de garanție al produsului (original)-daca este cazul;
– Aplicarea pe colet a unei etichete care să conțină următoarele informații:
Expeditor: Nume Prenume
Adresa: Str. Nr. Oras, Județ
Tel: telefon

Inlocuire sau retur bani
În funcție de opțiunea cumpărătorului, banii aferenți produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna în termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produsului de catre Editura Minied SRL, în contul indicat de cumpărător.
Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de către cumpărător.