the other song

International Academy of Advanced Homeopathy

Instrumente didactice

INSTRUMENTE DIDACTICE

„Predare și instruire care formează abilități noi, le îmbogățesc pe cele existente și stimulează intelectul”

INSTRUMENTE

Pregătire clinică bazată pe cazuri reale, dublată de materiale video despre cazuri tratate cu succes

OBIECTIVE ȘI METODOLOGIE

Pregătire clinică și practică după Metoda Senzației

Integrarea abordării clasice cu Metoda Senzației

Deprinderea abilităților clinice avansate

Aspecte de ultimă oră în luarea cazului și analiza remediului

Explorarea detaliată a regnurilor și subregnurilor

Învățarea din experiența practicienilor

INSTRUMENTE DE PREDARE & METODOLOGIE

Studenții înscriși în programul Academiei The Other Song au acces la o serie de instrumente și procese unice care fac parte din modelul de predare și învățare dezvoltat și utilizat în cadrul Academiei.

Aceste instrumente și metode includ următoarele:

Transimisii live ale cazurilor și follow-up: O tehnologie video de ultimă oră face legătura dintre sala de consultație și sala de curs. În fiecare zi, studenții urmăresc live cazurile și întâlnirile de follow-up ca parte a programului de formare.

Acces direct la practicienii seniori: Studenții îi urmăresc în timp real în sala de consultații. Ei au oportunitatea de a purta discuții și de a analiza cazul în detaliu împreună cu practicianul în timp ce acesta explică procesul de luare a cazului și alegerea remediului pentru fiecare caz în parte.

Expunere la diverse stiluri de practică: profesorii de la The Other Song sunt homeopați de renumiți pe plan internațional. Stundenții au ocazia să urmărească stiluri diferite de a practica aceeași metodă homeopată.

Un corp didactic numeros: Academia are zece homeopați permanenți, inclusiv practicieni foarte experimentați. Aceștia sunt disponibili oricând să ofere asistență studenților.

O arhivă video a cazurilor: O imensă bibliotecă de material video cu cazuri disponibil pentru a fi consultat oricând și imediat. Este ușor accesibil pentru a ilustra diferite aspecte ale programului de formare.

Grupe mici: Fiecare grup nu depășește 60 de studenți. Acest lucru facilitează discuțiile în grup și individuale în clasă și cu profesorii

Predare și învățare interactivă: The Other Song încurajează interacțiunea dinamică între student și profesor și între studenți. Accentul cade pe învățarea prin dialog.

Tratarea afecțiunilor acute: tratarea afecșiunilor acute prin homeopatie este reprezintă adesea o probă de foc pentru practicienii homeopați.

La Academie studenților li se prezintă boli cu manifestare acută. Această expunere îi învață pe studenți să trateze stările acute eficient. Această situație adesea stă la baza unei credințe neclintite din partea pacienților tratați homeopat și îi convinge să apeleze din nou la medicina homeopată pentru orice boală.