the other song

International Academy of Advanced Homeopathy

Confidențialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizați în calitate de utilizator/vizitator beneficiază de prelucrare numai în scopul oferirii în condiții optime a serviciilor asociate site-ului theothersong.ro

Site-ul theothersong.ro este operat de societatea SC Editura Minied SRL, cu sediul in Sos. Nationala Nr. 190, Iași, Jud. Iași., înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul J22/994/1991.
Prin completarea formularului de înregistrare de pe theothersong.ro, utilizatorul declară că își dă, în mod expres și neechivoc, consimțământul ca datele sale cu caracter personal să fie prelucrate și folosite în viitor de către administratorii theothersong.ro în următoarele scopuri:
Stabilirea contactului cu clienții;
Prelucrarea comenzilor;
Participarea la concursuri, promoții;
Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, contul de utilizator, etc);
Transmiterea de oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea theothersong.ro și a terților cu care theothersong.ro are relații de orice natură (inclusiv comerciale).

Compania va reține datele personale și le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situația contului de pe theothersong.ro, privind evoluția și starea comenzilor, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite.
Informațiile solicitate în cazul plăților online întră sub incidența condițiilor de utilizare a procesatorilor de plăți, iar theothersong.ro nu va solicita și nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastră.
Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de confidențialitate, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de e-mail gentiana (at) theothersong . com