the other song

International Academy of Advanced Homeopathy

Seminar live la Mumbai pentru România

  • Price: 700 USD
  • Date: Mon, Jan 25, 2016 - Fri, Feb 05, 2016
  • Time: 09:00 - 18:00
  • Venue: Mumbai, India
  • Location: Mumbai, India

Dragii mei,

Timpul trece si ne apropiem cu pasi repezi de luna ianuarie, luna in care Academia The Other Song din Mumbai are programat un curs de 12 zile destinat medicilor romani care au urmarit seria de video cursuri ale Academiei, celor care actualmente urmaresc cursul on line Essential Homeopathy, dar nu numai lor.

Chiar daca nu ati participat la aceste doua evenimente anterioare ale Academiei The Other Song in Romania, sunteti bineveniti la Mumbai, impreuna cu noi! Va garantez ca nu veti regreta. Suntem ceea ce suntem datorita deciziilor pe care le-am luat in viata, iar experienta unui curs la The Other Song in Mumbai este cu siguranta una dintre cele mai pretioase experiente de invatare a homeopatiei.

Veti avea posibilitatea sa asistati la luarea cazurilor Domnului Dr Sankaran si ale altor medici ai Academiei, cazuri care apoi sunt analizate impreuna cu noi. Dar ce este foarte impresionant pe langa profesionalismul intregii echipe este atmosfera din Academie, experienta de a fi acolo, de a vedea ce insemna sa lucrezi in echipa in interesul suprem al pacientului. Sunt experiente de care noi, aici am fost vitregiti.

Deschiderea Academiei TOS de a ne facilita accesul la cusurile video, on line si live personalizate pentru tara noastra, deschiderea Domnului Dr. Rajan Sanakran de a sustine un seminar live de 3 zile in Romania in toamna acestui an este o mare oportunitate pentru noi. Sa profitam de ea!

Un grup de colegi deja si-au aratat interesul sa participle si se gandesc sa isi cumpere biletele de avion, deoarece luate in avans si in grup pretul poate fi mult redus.

Aveti mai jos linkul evenimentului de pe site-ul Academiei:

http://theothersong.com/academy/event/customized-courses/romanian-batch-2016/

Pentru alte informatii nu ezitati sa ma contactati pe adresa gentiana@theothersong.com.