the other song

International Academy of Advanced Homeopathy

Recunoașterea experienței cântecului interior (Procesul WISE) 2023

  • Price: 500 EURO (include prânzul dar NU include cazare)
  • Date: Wed, Jun 21, 2023 - Sat, Jun 24, 2023
  • Time: 09:00 - 18:00
  • Location: Cabana Poieni, Dobrovâț, Jud. Iași

Ce este WISE?

Witnessing = recunoaștere – conștientizare
Inner = Interior
Song = Cântec
Experience = Experienţă

A recunoaște, a conștientiza înseamnă a observa de la distanță, fără judecată, fără a vrea sau a nu vrea, fără să-ți placă sau să nu-ți placă. A recunoaște înseamnă a observa în cele mai mici detalii.
Interior înseamnă pur și simplu privire înăuntru. Odată ce realizăm că drama este înăuntru și nu în exterior, atunci vedem care este efectul exteriorului în interior. Indiferent de ceea ce s-ar putea întâmpla în exterior, accentul ar trebui să fie pe efectul acestuia în interior.

Cântecul este modelul interior. Modelul sau cântecul este ca o melodie care cântă în noi. Indiferent de ceea ce se întâmplă în exterior, aceeași melodie cântă în interiorul nostru. Acesta este cântecul nostru interior.

Experiența tiparului nu este un gând, o emoție sau o imagine. Este o senzație sau un model energetic. Este dincolo de minte, logică și rațiune și este simțită atât în ​​corp, cât și în minte în același timp, dezvăluită prin calități, gesturi și energie non-umane.

Călătoria către vindecare începe cu conștientizarea celuilalt cântec care se cântă în interiorul tău.

CUM SE ÎNTÂMPLĂ ACEASTA?

Într-un mediu de susținere și relaxare, participanții au șansa de a-și descoperi cântecul interior prin procese de oglindire create cu grijă, numite WISE, rămânând cu un sentiment de inspirație și profund hrăniți.
A fi conștient și a experimenta cântecul interior ne permite să înțelegem cauzele stresului și, de asemenea, ajută la reducerea intensității și efectului stresului asupra noastră. Pe măsură ce se întâmplă acest lucru, putem ieși din melodia fixă ​​care ne guvernează viața și avem libertatea de a fi și de a trăi în prezent.

Procesul WISE: ORIGINAL ȘI UNIC

Procesul WISE nu este psihoterapie. Nu este un tratament sau o terapie care urmează o interacțiune specifică, terapeut-client și nici nu urmează o metodă sau o școală specifică de psihologie. Este un proces de a conștientiza modelul interior care stă la baza multor frici, vise și experiențe.

Când ne explorăm cele mai profunde tipare, vedem că ele sunt atât de individuale, atât de ilogice, de ciudate, încât incidentele din copilărie sau tiparele familiale nu sunt capabile să le explice.

De fapt, am putea vedea că modul în care am răspuns la situațiile din copilăria noastră se bazează în sine pe tipar. Adevărul este ceea ce ESTE și nu DE CE ESTE. Conștientizarea celui mai profund nivel a ceea ce este, reprezintă vindecarea.

În timp ce multe terapii convenționale explorează cauzalitatea, abordarea WISE nu se bazează pe etiologie, ci mai degrabă pe experiență.

Nu ‘’de ce se întâmplă’’, ci ‘’ce se întâmplă’’ și să urmărim acest proces cât mai profund posibil.
Procesele WISE ne conduc foarte adânc, merg până la nivelul inconștientului colectiv care include animale, plante, minerale, ritm și muzică.
Filosofia fundamentală este că nu trebuie să faci ceva. Nu trebuie să ne schimbăm percepția sau comportamentul, doar conștientizarea celui mai profund tipar în sine este vindecare.

BENEFICIILE PROCESULUI WISE:

  • Nivelul dumneavoastrā de stres va scădea
  • Relațiile se vor îmbunătăți
  • Veți fi capabili să gestionați mai bine emoțiile
  • Veți înceta să reacționati impulsiv
  • Veți deveni conștient de tiparul dumneavoastră, ceea ce vă va permite să trăiți viața mai liber.

CAZARE (se plătește separat):

Recomandarea pentru cazare se află la aproximativ 15 minute de mers cu mașina și se rezervă separat de fiecare participant:

https://www.motelbucium.ro/

Se va asigura transportul de la Motelul Bucium la locația evenimentului și înapoi.

FORMULAR DE ÎNSCRIERE:

Evenimentul NU se adreseaza exclusiv medicilor!