the other song

International Academy of Advanced Homeopathy

Exact, Complet, Profund – Analiza cazurilor prin metoda celor 8 cutii

  • Price: 300 Euro
  • Date: Fri, Oct 19, 2018 - Sun, Oct 21, 2018
  • Time: 09:00 - 17:00
  • Venue: Aleea Dealul Mitropoliei nr. 25, București, România
  • Location: Palatul Patriarhiei, București, România

Metoda celor opt cutii:

“Pe baza ideii de exact și complet, instrumentul este conceput pentru a clasifica informațiile pacientului, astfel încât să nu ignorăm o anumita informație in favoarea celeilalte. Ea stabilește un aranjament tabelar al simptomelor / informațiilor pacientului astfel încât fiecare cutie individuală să prezinte simptome mai fine și mai specifice. O privire asupra întregului tabel dezvăluie modelul sau esența pacientului. Instrumentul permite astfel o prescriptie care este atât individuală, cât și holistică. Scopul este să nu ignorăm nici un aspect al pacientului.

În general, motivul pentru care există eșecuri în practică este că ignorăm ceva în caz. Vrem să selectăm doar simptomele care sunt sigure și clare și, de cele mai multe ori, luăm doar simptomele care se încadrează în imaginea de remediu pe care o avem în mintea noastră. Metoda cu 8 cutii obligă practicianul sau studentul să nu ignore niciun aspect al cazului.

Metoda cu 8 cutii este o abordare reproductibilă utilizată pentru a găsi cel mai corect remediu și este umatorul pas dupa Sinergie.

Am constatat că prin predarea și practicarea acesteia am avut mai multă claritate și consecvență în rezultate, chiar și studenții au reușit să o reproducă, au găsit linii directoare clare cu privire la modul de utilizare a informațiilor pacientului.

De asemenea, odată ce dispuneți de metoda cu 8 casete, este important să folosiți toate metodologiile. Unii homeopati folosesc patologia, unii practica cu simptome mintale si unii practică cu keynot-uri. Dar, cu metoda celor 8 cutii, devine imperativ să se folosească toate aspectele și să se reunească toate metodologiile. Este cuprinzător.”

Rajan Sankaran, Exact, Complet, Profund – Analiza cazurilor prin metoda celor 8 cutii

WISE

În cadrul evenimentului, timp de o oră și jumătate, dr. Rajan Sankaran va conduce un proces WISE (constientizarea experienței cântecului interior).

Calea noastră spre vindecare incepe cu constientizarea celuilalt cântec care cântă in noi.

Conștientizarea și experiența celuilalt cântec vă permite să înțelegeți cauzele stresului și, de asemenea, vă ajută să reduceți intensitatea și efectul stresului asupra dumneavoastră.

Pe măsură ce se întâmplă acest lucru, putem ieși din melodia fixă care ne guvernează viața și avem libertatea de a fi și a trai în prezent.

Într-un mediu favorabil și relaxant, participanții au șansa de a-și descoperi modelul interior sub îndrumarea dr. Rajan Sankaran, prin exerciții special concepute și procese reflective.

Pentru confirmarea înscrierii este necesară completarea formularului de înscriere și plata cursului cu card bancar, folosind link-ul de mai jos.

Plătește cu cardul acum