the other song

International Academy of Advanced Homeopathy

De la Similia la Sinergie

  • Date: Fri, Oct 16, 2015 - Sun, Oct 18, 2015
  • Time: 09:00 - 17:00
  • Venue: RIN Grand Hotel Vitan
  • Location: București, Str. Vitan-Bârzești Nr.7D, Sector 4

Academia The Other Song de homeopatie avansată – România, în colaborare cu Societatea Română de Homeopatie și Editura Minied vă invită la primul seminar al
Dr. Rajan Sankaran în România

Dr. Rajan Sankaran este un homeopat renumit la nivel mondial, care a practicat și predat homeopatia la nivel Rajan_Sankaran_portraitinternațional timp de mai bine de trei decenii. A început cu un pas ferm în homeopatia tradițională și a introdus concepte care depășesc limitele, cum ar fi iluzia, regnul, senzația și nivelele. Acesta a fost un proces evolutiv, descris în diferitele sale publicații, de la Spiritul homeopatiei la De la Similia la Sinergie. În timpul acestei evoluții, Dr. Sankaran a descoperit că secretul succesului constă în integrarea conceptelor originale ale homeopatiei – materia medica, repertoarul și luarea cazului–în abordările contemporare. Pentru a excela în acest domeniu, ai nevoie de o bază solidă în homeopatia convențională, dar și de o bună înțelegere a abordărilor contemporane.

Programul seminarului

Ziua 1: Simptomul – Cum să obținem simptomele exacte ale pacientului și cum să le corelăm cu cunoștințele din Materia Medicală. Cum să convertim limbajul pacientului în rubrici de repertoar? Diferite tehnici de repertorizare(repertorizarea artistică, tehnica amprentei).
Ziua 2: Senzația – Tehnicile și filosofia luării cazurilor, tipare de senzație și miasmele;  Limbajul sursei; Nivele de experiență; Cum să utilizămVital Quest?
Ziua 3: Sinergia – Geniusul, simptomele și sistemul – Emisfera stângă și dreaptă a creierului,datele și experiența împreună adaugă mai multă energie și asigură succesul maxim în practică.

Obiectivele seminarului:

1. Să ofere indicii și sfaturi cu privire la procesul de luare a cazului;

2. Înțelegerea modului de selectare a celor mai caracteristice simptome ale pacientului;

3. Consolidarea și aprofundarea abilităților de repertorizare;

4. Înțelegerea mai clară a regnurilor, subregnurilor, miasmelor și nivelelor;

5. Înțelegerea conceptului de Senzație Vitală și modul de aplicare a acestui concept în practică pentru a avea mai mult succes și a obține mai multă satisfacție;

6. Cum să aducem împreună cele două abordări: cea a datelor și a experienței, emisfera stângă și dreaptă a creierului, pentru a obține o mai bună înțelegere a fiecărui caz și o prescriere mai precisă.

Ce veți pierde dacă nu veți participa:

1. Șansa unică de a întalni și a fi inspirați de o adevarată legendă a homeopatiei;

2. Nu veti afla cum să evitați capcana unei repertorizări mecaniciste;

3. Veți pierde oportunitatea de a-l auzi pe întemeietorul metodei senzației predând și exemplificând subtilitațile metodei;

4. Nu veți afla cum să combinați în practică cele două metode pentru a prescrie cu mai multă acuratețe;

Biografia vorbitorului:

Dr. Rajan Sankaran  M.D. (Hom) F.S. Hom (Andlia)

Dr. Rajan Sankaran este fondatorul Academiei de homeopatie avansată The Other Song  din Mumbai.
Este fiul renumitului profesor de homeopatie, Dr. P. Sankaran, a absolvit Bombay Homoeopathic Medical College (cunoscută acum drept Smt. Chandaben Mohanbhai Patel Homoeopathic Medical College) în 1981. Și-a obținut masteratul  M.D. (Hom) la Universitatea Aurangabad.

A fost profesor la Departamentul de Repertorizare la Smt. Chandaben Mohanbhai Patel Homoeopathic Medical College din Mumbai timp de 20 de ani și lucrează la spitalul universității.

Este recunoscut pe plan internațional ca un om cu o gândire profundă, clară și originală și este recunoscut pentru conceptele sale inovatoare în homeopatie. Ideile sale originale și stilul său lucid îi aduc multă popularitate ca profesor în rândul homeopaților din lumea întreagă. Seminariile și cursurile sale se bucură de popularitate foarte mare peste tot în lume. A susținut seminarii din anul 1986 în Australia, Austria, Belgia, Bulgaria, Canada, Marea Britanie, Franța, Germania, Grecia, Olanda, Ungaria, Irelanda, Israel, Italia, Japonia, Noua Zealandă, Norvegia, Polonia, Rusia, Slovacia, Spania, Africa de Sud, Coreea de Sud, Elveția, Tailanda și Statele Unite ale Americii.
El este autorul mai multor cărți, printre care se numără Spiritul homeopatiei, Substanța homeopatiei, Sufletul remediilor, Proviguri,  Sistemul homeopatiei, O incursiune în lumea plantelor, Senzația în homeopatie, Senzația rafinată, Supraviețuirea – moluște și reptile, Celălalt cântec, Schema lui  Sankaran, Sinergia în homeopatie, Sinospsisul Sinergiei, Regnurile și software-ul Vital Quest. Multe din cărțile sale sunt considerate texte moderne în homeopatie și au fost traduse în mai multe limbi. Cea mai recentă carte a sa, From Similia to Synergy (De la similia la sinergie) va fi lansată în limba română în cadrul acestui eveniment.

Bibliografie:

1. Sensation in Homeopathy by Dr. Rajan Sankaran

2. Sensation refined by Dr. Rajan Sankaran

3. Synergy synopsis by Dr. Rajan Sankaran

4. Sankaran’s schema by Dr. Rajan Sankaran

5. From Similia to Synergy by Dr. Rajan Sankaran

http://hmp.rajansankaran.com  – pentru carțile în limba engleză;

www.theothersong.ro – pentru cărțile în limba română.

Seminarul va avea traducere simultană în limba română și va fi creditat cu puncte EMC.

Cu acest prilej Editura Minied va lansa traducerea în limba română a celei mai recente cărți a Dr. Sankaran: De la Smilia la Sinergie

 
Data: 16, 17, 18 octombrie 2015
Locația: RIN GRAND HOTEL, Sala Paris, București, România
Programul: zilnic de la 9.00 -17.00

Sambata 17 octombrie va avea loc cina festiva, in cadrul careia Petruța Küpper va sustine un recital la nai.
(despre Petruța Küpper http://www.allmusic.com/artist/petruta-kupper-mn0002387140/biography )

Participantii la acest curs pot beneficia de tarife speciale la cazare in hotelul in care se tine conferinta, Rin Grand Hotel Vitan. Pentru rezervari contactati reprezentantul nostru: alina.ghearalia@oldlinetravel.ro, 0723.628.603

Taxa de participare: 300 Euro / pers
Cont în Euro:
IBAN: RO32INGB0000999904495218

Cont în RON:
RO30INGB0000999902421685
Plata în RON se efectuează la cursul de schimb valutar al băncii ING (vânzare): https://www.ing.ro/ing/curs-valutar.html

ING Bank N.V. Amsterdam – Sucursala București
Sediul: Bd. Iancu de Hunedoara nr. 48, Sector 1, 011745, București, România;
SWIFT: INGBROBU
SC Editura Minied SRL
CF: 1968405
Contact:
Dr. Gențiana Ciubuc
Tel: 0754420819
E-mail: gentiana@theothersong.com