the other song

International Academy of Advanced Homeopathy

Essential Homoeopathy – Curs complet de învățare și training online

Posted by on 30 Jan 2015

Synergy (Kent Homoeopathic Associates) în colaborare cu The Other Song – International Academy of Advanced Homoeopathy prezintă:

HOMEOPATIA ESENŢIALĂ

Forum de discuții, program de mentoring și training complet online al Dr. Rajan Sankaran

În ultima decadă, homeopatia a suferit o transformare extraordinară. În prezent trăim în era cea mai incitantă și revoluționară a medicinei și practicii homeopate. Dr. Rajan Sankaran a fost, în mod indubitabil și incontestabil, un pionier în această evoluție și dezvoltare a homeopatiei în ultimii treizeci de ani. Descoperirile sale progresive, cum ar fi iluzia, miasmele mai noi și senzația au pus bazele unui „sistem” foarte necesar pentru practicarea homeopatiei, care înainte era doar o formă a medicinei bazată pe „simptome”. Devotamentul său față de știință și eforturile sale pasionale de a aduce știința la un nou nivel de rafinament a făcut ca practica homeopată să fie mai ușor de reprodus, mai sigură și mai eficientă.
Am conceput un program și un forum educațional online unic în lume.
Prin intermediul acestuia, studenții și practicienii au posibilitatea de a accesa platforma comună pentru a învăța, a interacționa și a-și lămuri îndoielile primind atenție individualizată. Acest program de training și forum online este o oportunitate excelentă de a vă îmbunătăți, optimiza și rafina calitățile de practician în homeopatie.
Va fi ca și cum ați sta lângă D-l Dr. Sankaran în clinica sa, privindu-l cum se ocupă de diferite cazuri, acute și cronice, simple și dificile, adulți și copii, pacienți cu recuperare rapidă și cu stare constantă, urmând apoi explicarea fiecărui caz de la început, discuții între dumneavoastră și dânsul cu privire la dificultățile și satisfacțiile din practică.
„Homeopatia esenţială” este un program complet, amplu de training și mentoring, completat cu un forum de discuții online, o serie de teste și multe altele… disponibil online practicienilor și studenților din întreaga lume.

Înregistrează-te acum!

 

Cursul are disponibilă traducerea transcriptului în limba română, iar medicii români beneficiază de un preț și o modalitate de plata personalizate. Pentru mai multe infomații ne puteți contacta pe adresa de e-mail: gentiana@theothersong.com